follow me =)

Rabu, 11 Jun 2014

setahun sudah

Alhamdulillah..

Sudah setahun usia perkahwinan kami...
Tiada kata yang dapat diungkapkan melainkan bersyukur kepada Ilahi...

Terima kasih kepada semua yang memberi sokong secara langsung dan tidak langsung..






* Menerima tempahan bantal kekabu BESAR bersize 30x30 inci. Boleh sms/watsapp sy 012-7976682

Khamis, 24 April 2014

Monopod murah

Monopod
Hanya rm29.90
Boleh sms/ watsapp 0127976682 - siti khadijah

Sabtu, 19 April 2014

Ovulation prediction kit (OPK) atau LH

Assalammualaikum semua...
Nak share serba sedikit cara kegunaan opk ni.. Opk ni lain skit dari upt...
Kite mesti tau cara nk amik sampel urine supaya kite tak terlepas waktu subur kite dan salah guna.. Rugi nnti...
1. Kita perlu tahu kitaran haid kita.. Sama ada regular atau tak.. Sy bagi satu contoh ye supaya senng skit pham insyaAllah.. Misalan kitaran kite 30hari.
Jadi kita tolak dgn 16.. 30-16=14... 14 tu ialah anggaran hari subur kita (hari yg ke 14 dari 1st kita keluar haid).. Kita perlu ambil sample urine kita dari hari ke 12. Masa utk ambl sample perlu sama setiap hari iaitu antar 2.30 ptg hingga 8mlm.. Masa yg paling ok kul2.30ptg..
Kita ambil dari hari ke 12 hingga 16 (2hari awl dan 2hari selepas dari anggaran waktu subur).
2. Pastikan kita jgn buang tester tu selepas kita guna. Kalau boleh tampal dikertas dan tuliskan hari ke berapa kita amik sample.. Kalau kita lihat line putih maksudnya negatif.. Kalau dua line tapi satu pudar tetap negatif.. Line dua pekat baru positif..
Semoga ini dapat membantu serba sedikit cara nak guna opk..
Jikalau tidak paham atau mahu bertanya atau hendak beli OPK & UPT ni boleh sms/call/watsapp saya ..
012-7976682 siti khadijah
Harga OPK dan UPT
RM2.50 /pcs
10pcs RM30 termasuk pos laju (boleh campur2)
Wasalam...



Jumaat, 18 April 2014

pregnant kit tester upt dan opk

Assalammualaikum semua.
Sy ada jual OPK (Ovulation prediction kit) dan juga UPT (urinary pregnancy test)...
Murah dari market price!!
Harga RM2.50 satu unit...
10 unit rm30 termasuk kos penghantaran...
Boleh sms/ whatsapp/call sy k..
0127976682



Ahad, 6 April 2014

Bantal kekabu

Assalammualaikum semua...
Saya menerima tempahan untuk bantal
1. BIG bantal (33x33inchi) : rm60
2. Standard bantal : rm20
Bole sms atau whatapp utk keterangan tempahan. 012-7976682 - siti
Bole cod area puchong, usj, kajang, bangi, putrajaya, shah alam

Khamis, 20 Februari 2014

Ayam asam pedas

Ayam masak asam pedas dari suami kepada isteri hehhe...

p/s : ni yg bertambah syg :)..

Ahad, 2 Februari 2014

Danga baru

CNY di johor...

Jalan2 di danga bay baru... Cantik kawasan dia.. Byk lagi yg akan di buat.. Kt tempt yg aku g tu untuk gallery view je... View untuk project danga 5-star living house.. Byk bangunan yg akan di bina di tepi pantai... Xtaula tambak tanah tu bole tampung semuanye... Mybe ada yg tambak ada yg x...

Kami kt sana, jalan2 amik gambar je.. Lepas tu kami g plaza angasana.. Window shopping dan makan kfc... Pastu kami g kg majidee plak g makan abc special ngsn taufufa... Abc dia mcm di shah alam..